Mentoring

Heb je niet perse een coachvraagstuk maar heb je juist behoefte aan een mentor die af en toe met je meeloopt, die je kunt bellen voor een advies of waar je een coachgesprek mee kunt voeren? Speciaal voor jou is er de strippenkaart waarbij je zelf bepaalt wanneer en op welke manier je gebruik maakt van begeleiding. De mentor geeft advies, houdt je soms een spiegel voor maar helpt je bovenal om in een nieuwe functie of baan sneller de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen

De strippenkaart bestaat uit 15 strippen en is 12 maanden geldig. Een online of telefonisch consult kost je 1 strip, een gesprek bij de coach op kantoor 2 strippen en begeleiding of een coachgesprek op jouw werklocatie kost je 3 strippen. Op deze manier bepaal je zelf wanneer en welke begeleiding je inzet.

Ben jij die jonge professional van wie veel wordt gevraagd of voel jij je onzeker in je nieuwe functie? Gun jezelf een mentor die een heel jaar tot je beschikking staat. Maak een afspraak voor een kosteloos intakegesprek en bepaal of jij je professionele ontwikkeling wilt versnellen met een mentor.

 

Contact

5 + 3 = ?

© Copyright - designyourcarreer.nl